Logo Dans og Toner        Home    Om oss    Forestillinger     Spilleoversikt    Anmeldelser 

Twisted


"Fortryllet barna med dans og toner.
Kunstnerne nærmest fjetret barna med en svært gjennomtenkt og mesterlig utført forestilling"

Sandefjord Blad

"Dette var kvalitet til fingerspissene! Meget dyktige kunstnere med en forestilling som engasjerte. Det er flott at barna kan få oppleve noe slikt. TAKK for en inspirerende og levende forestilling!"
Grindløkken skole

” Vi vil ha mer fra Dans og Toner!!! Twisted var utrolig proff med høy kvalitet og veldig fint tilpasset målgruppen. Elevene var svært begeistret! Fin blanding av musikk, dans og kunstforståelse. Found  art er noe vi kunne arbeide med både på forhånd og i etterkant og det passet godt inn i planene våre.

Gamlebyen skole

"Dette var en innertier! Kunst på høyt nivå med varierte danseformer og uttrykksmåter"
Unneberg skole

”Mange takk for en fin og morsom forestilling! Elevene synes forestillingen var morsom, kreativ, attraktiv og at den passet godt for aldersgruppen. Den var bra fordi elevene involveres i forestillingen som dansere og som inspirasjon til musikk- og låttekst. Flott å komponere en ny sang ut fra fire toner. Kunstnerne var veldig flinke, hyggelige og morsomme gode personer. Veldig kult å gå fra film til virkelighet, gikk ut og inn av bildet på skjermen, bra mimikk, flinke dansere”. 
St Sunniva skole

 

”Takk for flott forestilling i dag =) Forestillingen var estetisk fin å se på, alt av kulisser passet veldig bra (lerret med film, musikk, skilt, hansker osv.). Forestillingen ble meget godt mottatt av målgruppen. Elevene storkoste seg. Kunstnerne og selve fremføringen var upåklagelig.
De var engasjerende, flinke og profesjonelle”.
Vålerenga skole

"Våre elever på 5.-7.trinn var heldige og fikk oppleve dere i forestillingen Twisted. Dette var en annerledes, morsom og tankevekkende forestilling der musikk, dans og kunst ble formidlet på en måte vi som lærere bare kan drømme om! Vil man formidle sin kunnskap og sitt budskap må det gjøres med profesjonalitet og innlevelse. Dette opplevde vi til de grader her! Det er sjelden vi opplever en forestilling sammen med elevene der vi kan høre den berømte knappenålen etter siste akt, fordi ungene holdt pusten og ventet på mer! Ekstra artig var numrene der elevene fikk ta del i forestillingen.
Tusen takk skal dere ha!
"

Gokstad skole

”Hei og tusen takk for en fantastisk forestilling! Den var morsom, informativ, gripende, lærerik. Den hadde alle ingredienser som en forestilling skal ha. Kunstnerne var svært imøtekommende å hyggelige å ha på besøk. Vi satt stor pris på at de tok seg tid med elevene etter forestillingen.
Velkommen tilbake!"
Else Kathrine Lønmo, Kirkevoll skole

”Dette var stor suksess!  Vi, både barn og voksne, er udelt svært positive. Flott og variert og svært profesjonelt fremført. Fint at elevene fikk oppleve flere danse- og musikkuttrykk. De tre elvene som fikk delta hadde en svært positiv opplevelse, og fint at også resten av elevene ble involvert. Vi liker å synge med!  Morsomt med sangen som ble laget på stedet. En flott måte å formidle musikk og dans som kunstuttrykk. Både barn og voksne hadde en flott opplevelse som har blitt tatt frem i ettertid. Tusen takk!”
Ruth Karlsvik, Lysheim skole

”Profesjonell flott fremføring, dette var kunstnere som kunne kommunisere godt med målgruppen! Elevene følte at de deltok aktivt og det var god stemning i salen. Dette var svært positivt.”

Skøyen skole

”Vi takker for en flott dag med dere her på Granly! Undertegnede opplevde forestillingen som godt gjennomarbeidet og den spilte på mange ulike sanseinntrykk og medier. Flotte danser, fin musikk, morsomme filmsnutter og talende bilder. Meget høy kvalitet, proffe folk. Alle har vært imponert over kvaliteten på dansen og syntes det var morsomt å se så gode dansere "live". En kontaktlærer fra 4.klasse kom inn sent i første forestilling, og oppsummerte det hele: "Det var en sånn helt utrolig god stemning og atmosfære å komme inn i". Fin balanse mellom kommunikasjon med publikum og det som ble presentert. Humoren til Peter traff mange. Dette er en forestilling dere stolt kan presentere videre”.
Hege Bålsrød, Granly skole

”Dette var en fin, variert og varm forestilling som fenget elevene. Flinke kunstnere som viste innlevelse og fine uttrykk som formidlet budskapet slik at elevene forstod.”
Åsgården skole

 ”Twisted var en forestilling med høy kvalitet både i innhold og i fremførelse. Flinke dansere og musiker som involverte elevene. Forestillingen ble veldig godt mottatt!”
Ebbestad skole

 ”Spennende konsept med bilder, levende lyd og dans! Elevene var med og storkoste seg. Svært dyktige kunstnere!”
Nordskogen skole

"Veldig variert og morsom forestilling på høyt kunstnerisk nivå. Artig med flere kunstuttrykk samtidig. Elevene var veldig med og koste seg".  
Vestskogen skole


"Dette var profesjonelle kunstnere på meget høyt kunstnerisk nivå - det var variert, solid og levende - Tusen takk!"
Virik skole

"Dette var en flott forestilling med veldig dyktige kunstnere som var flinke til å involvere publikum og flette alt sammen med naturlige overganger"
Haukerød skole

"Profesjonelle og flinke kunstnere! Morsomt med bruk av film og fin elevdeltagelse."
Mosserø skole