Logo Dans og Toner   Home   Om oss    Forestillinger   Avisomtaler   Uttalelser   Spilleoversikt   
Mozart!  Av og med Peter Lodwick og Marit Krogeide


Plakat Mozart 

Peter Lodwick og Marit Krogeide. Foto: ukjent

 

Foto over: Jon-Ivar Fjeld
Plakat: Steinar Wiik

Design plakat: Kari Andresen

 

”Strålende! …..dette var for oss! Det var sjel og innhold i det dere gjorde. Vi fikk se at dans er noe mer enn trinn; det er en uttrykksmåte – takk Marit! Og du Peter bandt forestillingen sammen og holdt oss fenget underveis – elegant og dyktig!
Svelvik skole 1994

 

 

Mozart! ble produsert som et bestillingsverk fra Rikskonsertene i forbindelse med Mozart jubileet i 1991. Tanken var å presentere Mozarts musikk og hans samtid på en utradisjonell og humoristisk måte for barn i 1. – 6. klasse. Ved å kombinere musikk og dans i ulike stiler, fra menuett til klassisk og jazz, med humor og elevaktivisering, ble en ny konsertform skapt.

 

Fremført 221 ganger i perioden 1991 – 1996 for over 32.000 barn over hele landet, i regi av Rikskonsertene i Rogaland, Oppland og Hordaland. Videre turnéer i regi av Stage Productions (Dans & Toners tidligere navn). Støttet av Norsk Kulturråd 1990, Norsk Kassettavgiftsfond 1991.


Avisomtaler                  Uttalelser"Forestillingen fenget elevene fra første stund. Hver for seg og sammen, presenterte dere kunst på et høyt nivå, som vi er glade for å ha opplevd
sammen med elevene”.

Jansløkka skole 1991

 

 

”Det var et lite under at dere dumpet inn i hverdagen vår på Rykene skole! Ungene lot seg trollbinde av dette nye, spennende og litt suggererende, to dyktige kunstnere kom dansende og spillende og søkte straks kontakt med ungene på en morsom og positivt krevende måte”.
Rykene skole 1992

Sceneweb