Home    Om oss    Forestillinger    Spilleoversikt    Anmeldelser  
 

Du og Jeg og Vi To

 

"Fortryllet av dans og toner!  Elevene ble fullstendig fengslet av forestillingen "Du og Jeg og Vi To". Det er ingen lettvektere skolen fikk besøk av: Dans og Toner er forenlig med kunstnerisk kvalitet."
Hel
gelands Blad

"Pangstart på dagen med Dans og Toner! Forestillingen satt som et skudd! Samspillet mellom de to på scenen var perfekt. Dette var dans og musikk på et høyt kunstnerisk nivå, og det på en måte som interesserer og engasjerer hele aldersgruppen – noe som i seg selv er litt av en kunst!
Romsdals Budstikke

"En fullsatt gymsal ble trollbundet fra første tone av den gnistrende forestillingen med
musikk, sang, dans og teater! Samspillet mellom GeNøkkel og Ballerina er gnistrende,
med masse humor, glede og sjarm."
Sande Avis

"Peter Lodwick og Marit Krogeide trollbandt elevene med dans og musikk. Dette var kunstnerisk utfoldelse på høyt nivå, profesjonelt utført med både humor og alvor. En enkel historie, stramt og godt regissert. Kunstnerne hadde publikum i sin hule hånd fra første sekund." 
Indre Smaalenene

"To store kunstnere tok barna med storm!"
Øvre Smaalenene
 

"Det hersket ingen tvil om at musiker Peter Lodwick og danser Marit Krogeide kunne sine saker – musikken og dansen var rett og slett fabelaktig! De trollbandt hele salen med sin forestilling."
Farsunds Avis

"Forestillingen "Du og Jeg og Vi To" var kunstnerisk praktfull og samtidig en pedagogisk bragd."
Helgeland Arbeiderblad

"Publikum lot seg fylle av begeistring - sammen presenterte Marit Krogeide og
Peter Lodwick en forestilling med intensivitet, fin driv, gode poenger og mye
menneskelig varme."
Ringerikes Blad

"Peter Lodwick og Marit Krogeide er representanter for kremen av norsk kunst. De to artistene uttrykker ekte kjørlighet for kunsten og har skapt et uttrykk som går rett hjem. To kunstnere som kan håndtverket sitt til fingerspissene og som virkelig vet å engasjere sitt publikum"
Glomdalen

"Vakkert i toner og trinn: Dette var virkelig en flott forestilling. Vakker musikk og dans, utført med utstråling av glede og trygghet"
Sør-Varanger Avis

"Dette er kultur man ikke gir en god dag i, men har en god dag med!!"
Sandefjord Blad

"Dans og Toner med Peter Lodwick og Marit Krogeide trollbinder barn med
sin forestilling "Du og jeg og Vi to"
Moss Avis

"Tusen takk for den glimrende forestillingen dere ga oss her på Hallagerbakken skole. Hvis jeg skal dømme ut fra respons og deltakelse fra barna så var dette en forestilling til terningkast 6.  For min egen del om min kollegas så er vi skjønt enige om at det var et fabelaktig opplegg både pedagogisk og kunstnerisk. Dette å flette et alvorlig tema inn i presentasjonen av dans og ballett eller omvendt er genial. Pedagogisk var dette suverent. Et alltid viktig og aktuelt tema om vennskap/ uvennskap og hvor vanskelig det er å si "unnskyld" ble formidlet så elegant i fremføring og gjennomføring. Dette er et daglig tema på vår skole. Takk for deres bidrag i så måte.  Jeg må bare igjen si tusen takk for besøket og lykke til videre. Håper riktig mange skoler og elever får oppleve dette!"
Hallagerbakken skole


"Takk for en fantastisk forestilling, det er en glede å få besøk av så begavede kunstnere. Scenen der ballerinaen kommer svevende inn i all sin ynde var så vakker at vi formelig fikk frysninger på ryggen. Forestillingen traff også de tøffeste gutta som sperret øynene opp da de kjente igjen breakdancetrinn og tilhørende musikk. Kanskje satt det en liten dansespire der i salen som fikk sitt livs stjerne tent. Takk for at dere kom til oss.
"
Lilleborg skole 

"Tusen takk for en kjempefin forestilling! Det viktige tema om vennskap ble formidlet på en morsom måte med fin balanse mellom humor og alvor. Dere brukte et språk som elevene forstod.
Det var en flott opplevelse og vi storkoste oss store og små!"
Linderud skole

"Dette var en kjempefin forestilling! Elevene ble veldig engasjert, dere treffer blink med den forestillingen! De danset seg opp i garderoben for å gå ut i storefri. Tusen takk for en flott forestilling!!    Høyenhall skole

"Dette var en strålende suksess! Dere har laget en forestilling som virkelig fenger! Jeg synes måten dere binder sammen musikk og dans, ny og gammel stil og viser at alt henger sammen, var utrolig lett og elegant gjort. Nå henger det bilde av Ballerina og GeNøkkel i klasserommene"
Grorud skole

"Marit Krogeide og Peter Lodwick kom til oss med gnist, varme, engasjement og humor på en kald desembermorgen! Det ble et kunstnerisk innslag i noe vi holder på med hver dag; utvikling av elevenes sosialkompetanse, med empati, samarbeid, respekt, glede og humor. Engasjerte og dyktige kunstnere som får kontakt med publikum."
Stig skole

"Du og jeg og Vi To ble en fantastisk opplevelse! Forestillingen hadde stor appell og var full av menneskelig varme. I tillegg til å være uvanlig dyktige kunstnere, hadde begge evnen til å få kontakt med elevene. Forestillingen anbefales på det varmeste!" 
Slettheia skole

"Fantastisk! For første gang har vi opplevd at alle elevene, fra 1. - 7. klasse, ble sittende nærmest fjetret ved forestillingens slutt!"
Flesberg samfunnshus

"Tusen, tusen takk for en flott forestilling. Det var en opplevelse vi vil huske lenge. En av de tøffeste gutta i 3. klasse uttalte at det var det flotteste han noen gang hadde sett!"  
Buskerud skole  

"Absolutt ALLE ungene, fra 6 - 12 år, var storfornøyde! Vi håper dere kan komme igjen en dag"  
Ås
kollen skole

"En spennende, morsom og fantastisk forestilling! Tusen Takk!!"
Skoger skole

"Elever og lærere takker for en flott forestilling. Det inspirerte til omtanke og ikke minst til interesse for musikk og dans. Tusen takk! 
Hallermoen skole, Drammen