Logo Dans og Toner   Home   Om oss    Forestillinger   Anmeldelser   Spilleoversikt   

 Du og Jeg og Vi To

"To kunstnere som kan håndverket sitt til fingerspissene - dette er representanter for kremen av norsk kunst! De uttrykker ekte kjærlighet til kunsten og har skapt et uttrykk som går rett hjem hos de unge"
Glomdalen
 

Peter Lodwick, Marit Krogeide. Foto: Grim Evensen

Tegninger fra publikum

 

Vårt publikum. Foto: Jon Ivar Fjeld

"Du og Jeg og Vi To" er en forestilling for barn som gjennom dans, musikk, sang og teater forteller historien om den sære, venne løse komponisten Genøkkels møte med Ballerina. Genøkkel vil ikke ha andre venner enn keyboardet og datamaskinen sin, mens Ballerina gjerne vil at de skal lete etter tonene og trinnene sammen. Møtet mellom disse to avspeiler både skepsis, nysgjerrighet og avvisning, men ender opp med tilgivelse og vennskap. Det er ikke alltid så lett å si unnskyld! "Du og Jeg og Vi To fenger og engasjerende elever fra. 1. - 4. klasse. Sett av over 100.000 barn over hele landet. Nypremiere våren 2007. Med i Norsk Scenekunstbruk. Forestillingen er på repertoaret.

"Hva får man når man blander dans musikk, humor og sjarme, vennskap og tilgivelse? Da får man en fantastisk forestilling som heter Du og Jeg og Vi To.  Artistene trollbandt hele skolen"          Østlandets Blad

Flere AnmeldelserMarit Krogeide som Ballerina. Foto: Grim Evensen

Komposisjon / GeNøkkel: Peter Lodwick ,Ballerina: Marit Krogeide Koreografi:  Christer Tornell Marit Krogeide   Stemme på bånd: Geir Atle Johnsen, Nypremiere 2007, Produksjonsstøtte Norsk Kulturråd og Fond for Lyd og Bilde. Turné støtte: Fond for Utøvende Kunstnere, Fremført 795 ganger på turne for over 106.840 barn. Målgruppe barn 6-9 år. Varighet ca. 37 minutter. Kan fremføres i kulturhus, samfunnshus og gymsal. Lys og Scenografi medbringes. Kontakt oss gjerne for tilbud.